NOTICIES


Expolsició de Collages

Fins el 9 de gener del 2024 es pot veure al Centre cívic l'Estació una exposició de 20 collages de Florinda Suarez Heredia que porta per nom "Árboles de la vida". La mostra és oberta a tothom i es pot veure de dilluns a divendres entre les 9 a 14 i de 15 a 21 hores

Torna el Jokirama amb un pes clau de les entitats de la vila

El Jokirama està pensat per tal que els nens i nenes del Vendrell gaudeixin d’unes festes nadalenques més entretingudes i divertides. En concret, el Jokirama torna enguany amb una proposta de 13 activitats, 12 de les activitats del de les quals són 12 tallers que es duran a terme a les instal·lacions i locals d’aquestes entitats col·laboradores, que són Teatre Espai, la Ballaruga, els Runners el Vendrell, els Reis d’Orient del Vendrell, els Gegants i Cabrot del Vendrell, el Consell Esportiu, els Nens del Vendrell, el Grup de Dones, el Grup Pessebrista, el Ball de Bastons i el Museu Deu. Per mantenir l'esperit d'altres anys s’ha programat l’espectacle “Sincronia”, a càrrec de la companyia Tintilaina, a les 18h, al TÀG. Enguany s’ha editat una guia del Jokirama 23-24 on es recullen totes les activitats, que es podrà trobar al Centre cívic l’Estació, al Centre cívic de Coma-ruga, a l’Ajuntament del Vendrell i a l’espai de cada activitat. Quan els nens o nenes duguin a terme l’activitat rebran una enganxina per posar a la guia i, si aconsegueixen omplir-la, rebran un obsequi.

Entrada gratuïta a les instal·lacions municipals a les persones amb discapacitat

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell ha posat en marxa una acció per donar visibilitat a l’accessibilitat i als elements adaptats de les instal·lacions esportives municipals. Un any més, amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat (3 de desembre), En aquesta línia, des del passat 3 de desembre del 2023 al 31 de gener de 2024, es convida a fer esport al Complex Esportiu Municipal del Camp d’Esports acompanyats d’una persona amb discapacitat. Tindran accés gratuït d’un dia les dues persones. El passat estiu es van fer millores importants als complexos esportius en matèria d’accessibilitat i que en les noves taxes d’ús d’instal·lacions esportives municipals es contempla una bonificació del 100% de la quota per a les persones amb discapacitat d’aquesta manera, l’equip de govern continua amb pas ferm cap a l’activitat física inclusiva”. Són moltes les persones que gaudiran d’aquests avantatges a partir d’ara. Una nova aposta per fer la vila més inclusiva a tots els seus col·lectius.

Batalla de gallos amb importants premis

El dia 20 de desembre, com a activitat de cloenda al casal, hem organitzat una emocionant batalla de mc's i pica pica per acabar. Serà una ocasió perfecta perquè els joves mostreu el vostre talent en la improvisació i gaudiu d'una tarda plena de música i diversió. En aquesta batalla de mc's, els participants tindran l'oportunitat de mostrar les seves habilitats en la rima i el rap, improvisant sobre diferents temes. Serà un espai per a la creativitat i l' expressió personal, on haureu de demostrar la vostra fluïdesa verbal i la capacitat per improvisar sobre l'escenari. A més de la competència de mc's, també hi haurà un deliciós pica pica per a tots els assistents. Podran gaudir d'una varietat d'aperitius i snacks per recarregar energies i compartir moments entre amics i amigues. El format del pica pica serà com el de cada any! Així que, si t'agrada la música, la improvisació i vols passar una tarda divertida, no et pots perdre aquesta batalla de mc's i pica pica el dia 20 de desembre al casal! T'esperem per viure una experiència plena de talent i diversió!