NOTICIES


La Biblioteca obra les seves portes el cap de setmana com a sala d’estudis

La Biblioteca Terra Baixa del Vendrell un cop més es converteix en un sala d’estudi els caps de Setmana per oferir la possibilitat a la gent que estudiï en aquest espai i no li calgui compartir altres espais amb altra gent o amb pitjors condicions. Ja fa anys que durant els mesos d’estudi la Biblioteca obra les seves portes en altres horaris, encara que en aquest temps no funciona com a biblioteca sinó com a sala d’estudi perquè el personal d’aquesta infraestructura fan festa. Tots els diumenges del mes de desembre i gener estarà oberta en horari de 10 a 14 i de 16 a 21 excepte el dia de Nadal i Cap d’any. Per altra banda, els dissabte d’aquests dos anteriors als festius oberts romandrà oberta de 16 a 21 hores i els dissabtes previs als festius tancats només obrirà de 10 a 14 hores. Els dissabtes als matins hi haurà horaris i serveis habituals. Aquesta és una mesura per donar un cop de mà als estudiants que busquin un lloc millor per estudiar amb un conseqüent estalvi de calefacció i llum. Mesures que permeten treure mes rendiment al temps per estudiar, aspecte que pot beneficiar als nostres alumnes.

Oferta d'ocupació de l'Eina

Oferta d'ocupació de l'Eina *Convocatòria del procediment de selecció de personal corresponent al projecte “Treball als barris 2022” (TTB-002/22) atorgat a l’Ajuntament del Vendrell. Termini de presentació de sol·licituds: del 3 al 22 de febrer de 2023, ambdós inclosos. Bases Instància Declaració jurada Resum vida laboral

Oficina d’habitatge per a Oficina d’habitatge per a joves

Un dels serveis que esta ubicats a l’Estació de tren del Vendrell és el servei d’habitatge del Vendrell i comarca. Aquí joves i no tan joves us podeu assabentar de les ajudes que hi ha actualment en aquest món que en els darrers anys s’ha tornat privatiu pel ràpid augment de cost i la manca d’oferta al mercat. Fet que ha facilitat que l’ocupació d’edificis sigui un fenomen massa corrent entre els joves. Hi ha molts elements relacionats amb l’habitatge que també són tractats en aquestes oficines obertes al públic com les hipoteques, els desnonaments, les ocupacions, els subministrament. Una oficina que també tramita els ajuts de lloguer a l’habitatge que cada any es gestionen a Catalunya. Estem ubicatrs en una part del Centre cívic l’Estació en l’Avinguda Jaume Carner,. Sempre us podem donar un cop de mà per acceder a l’habitatge o aconseguir ajudes per pagar el lloguer.