NOTICIES


El Futbol, el gran protagonista de la nostra realitat

El proper 20 de novembre comença un nou mundial de Futbol a Qatar. Fins ara tots els mundials s’havien celebrat durant el temps estiuenc, però les altes temperatures d’aquest país asiàtic aconsella que es faci durant un altre dia del calendari perquè els jugadors podrien patir greus problemes de salut per aquest clima Els partits d’aquest mundial de fut bol enguany els tindrem entre el 20 novembre i el 18 de desembre. Hi prenen part en totes part un total de 32 seleccions d’arreu del món amb món amb la presència entre d’altres del Marroc, Espanya i Argentina. També possiblement serà la darrera vegada que jugadors emblemàtics del futbol mundial com Romario, Messi, Piqué participin en un Mundial de futbol per la seva edat. La gent jove parla de futbol i aquest cop es farà també a les aules perquè coincidirà amb l’etapa lectiva d’aquest final de trimestre. A més un altre fenomen és la rellevància que va adquirint el futbol femení a casa nostra que del no res ha passat a tenir un paper tan destacat com quasi els homes. Aquest fet ha fet que ben aviat alguns canviaran les seves rutines per gaudir del futbol per la televisió o per la ràdio. Ens agradi o no ens agradi a casa nostra, el Futbol és l’esport rei, potser aquí al Vendrell ens agradaria que fos l’hoquei, però de moment haurem d’adaptar-nos a la realitat.

Un vendrellenc a les Olimpíades de París amb el nou esport olímpic, el break

Un dels esports olímpics previstos a les properes olimpíades de París és el break. Aquí al Vendrell hem organitzant 11 edicions de Cultura Urbana en el qual hem donat a conèixer aquesta activitat juntament amb el món del grafit I les batalles. Tota una cultura del hip hop que va venir d’Àmèrica per fer-se un lloc entre nosaltres i anar obrint nous espais i llocs. Des de la primera edició hem tingut la sort que hagi col·laborat en totes les edicions en Jandro Adaid que és una que de ben jove ja coneixia aquest disciplina. Ha recorregut mig món competint i donant a conèixer aquest esport món arreu. Una de les altres persones que també formen part de la base de Cultura Urbana él Keor que potser també algun dia el trobarem en algunes olimpíades. De moment s’ha de dir que Jandro Adaid està entre les cinc millors d’Espanya i segurament tindrà la sort el 2024 de prendre part en aquest disciplina esportista de primer nivell mundial. Molta sort i que el break ocupi el lloc que li pertoqui on es mereix.

T'agrada el Ping Pong

Atenció a tots els amants del ping-pong! S'acosta un emocionant torneig al casal jove de la nostra localitat! Si ets un veritable fanàtic d'aquest esport de raqueta i estàs buscant una competició emocionant, no pots perdre't aquest torneig! Tant si ets un jugador experimentat com si simplement vols passar una bona estona jugant al ping-pong, aquest esdeveniment és per a tu. Prepara't per mostrar les teves habilitats i enfrontar-te a altres jugadors apassionats en un ambient ple d'emoció i diversió. Serà una gran oportunitat per demostrar la teva destresa a la taula i gaudir d'un dia ple de competició amistosa. El torneig es durà a terme al casal jove, un lloc perfecte per fomentar la camaraderia i la passió pel ping-pong. A més, comptarem amb un ambient acollidor que et farà sentir com a casa. No importa si ets un principiant o un professional, ¡tots són benvinguts! El torneig es dividirà en diferents categories segons el nivell d' habilitat, per la qual cosa tots tindran l' oportunitat de competir i gaudir al màxim. Així que assegura't de donar el millor de tu a cada partit. Les teves habilitats podrien portar-te a la victòria! Així que, a què esperes? Marca el dia 14 de decembre al teu calendari i prepara't per a un torneig inoblidable de ping-pong al casal jove. T'esperem a partir de les 17h amb els braços oberts per gaudir d'un dia ple de diversió i competició! No t'ho perdis!

Entrada gratuïta a les instal·lacions municipals a les persones amb discapacitat

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell ha posat en marxa una acció per donar visibilitat a l’accessibilitat i als elements adaptats de les instal·lacions esportives municipals. Un any més, amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat (3 de desembre), En aquesta línia, des del passat 3 de desembre del 2023 al 31 de gener de 2024, es convida a fer esport al Complex Esportiu Municipal del Camp d’Esports acompanyats d’una persona amb discapacitat. Tindran accés gratuït d’un dia les dues persones. El passat estiu es van fer millores importants als complexos esportius en matèria d’accessibilitat i que en les noves taxes d’ús d’instal·lacions esportives municipals es contempla una bonificació del 100% de la quota per a les persones amb discapacitat d’aquesta manera, l’equip de govern continua amb pas ferm cap a l’activitat física inclusiva”. Són moltes les persones que gaudiran d’aquests avantatges a partir d’ara. Una nova aposta per fer la vila més inclusiva a tots els seus col·lectius.