BLOG


Nova edició del Hip Fest, jove i solidari el dia 20 de maig al Vendrell

l L’esperada edició del Hip Fest del Vendrell tindrà lloc el dissabte dia 20 de maig a partir de les 17 hores a la plaça del Pèlag, a tocar a la caserna de la policia municipal. Torna la trobada de rappers i hiphoppers del nostre calendari anual. El Hipfest és el nostre festival més solidari que enguany arribarà a la seva quarta edició. Enguany hi haurà un ampli estol de participants del col·lectiu urbà: Nay, La Ruiz, Meta Styl + Less, La Wawa. Crew & Acid1312I com sempre no faltarà els micros lliures pels artistes que vulguin pujar a l’escenari i, també tindrem moltes sorpreses. Perquè la festa no deixi de sonar hi haurà dos dj’s residents com són Uri Revel i D Cash One. Els encarregats de moure l’ambient seran els speakers Nugem One. Enguany la seva faceta més solidària anirà destinada a l’Associació Aspercam i Asperger- Tea que tracta les persones amb autisme. Els assistents a la cita podran comprar material d’aquestes entitats per col·laborar econòmicament en les seves activitats i estudi del món de l’autisme a casa nostra. Aquest cap de setmana no et carreguis l’agenda d’actes. Només recorda que torna el Hip Fest volum 4 al lloc de sempre. Tu potser el protagonista, tindràs un micro i un escenari per tu durant uns minuts. Aquest festival solidari ja està totalment consolidat a casa nostra i molts joves ja el tenen ben present a la seva agenda.

Una exposició peculiar que ens porta la vida a les presons catalanes

El Centre cívic L’Estació acull fins el proper 31 d’octubre 30 fotografies del 3r Concurs de Fotografia organitzada per Mas d’Enric. Aquest concurs organitzat pel Centre Penitenciari Mas d’Enric del Catllar en el que participen tots els centres penitenciaris de Catalunya és un recull de les fotografies seleccionades en la seva tercera edició. Aquesta és una mostra de com es viuen a les presons catalanes amb escenes inèdites que et permeten entrar en un món on només estan autoritzats uns pocs. Aquesta mostra que comença al Vendrell anirà a altres sales d’exposició de Catalunya per donar a conèixer a tothom aquest món que darrerament s’ha fet famós per alguns fets reals que han transcendit a la petita pantalla. L’horari de visita és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 15 a 21 hores

El mar a través de la pintura al Centre cívic l’Estació

No cal que agafeu el cotxe per veure el mar i algunes de les cales més boniques del nostre mar. Fins el 30 de novembre tenim al Centre cívic l’Estació un total de 21 quadres pintats a l’oli a càrrec de la vendrellenca Anna Maria Esteve. Sense sortir de la mostra podem fer un petit repàs per aquells llocs de la costa catalana més entranyables de la mà d’aquesta experimentada pintora vendrellenca amb una llarga producció a la seva esquena. Espais oberts amb llum i claror, sense rastre humà. Llocs on molts de nosaltres desitjaríem estar en algun moment de la nostra vida per reposar. Aprofiteu aquest mes de novembre per fer una visita. L’entrada és gratuïta i també podreu veure algunes coses que es couen al Vendrell. L’horari és de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 15 a 21 hores. Dissabte i diumenges tancats. L’exposició està a la primera planta i s’hi pot accedir amb ascensor.